Nejnovější recenze ze sekce Květiny
moc lehké,ale pěkné
lehké,bude to lítat po hrobu
je to moc hezké,ale lehké,při větru to bude lítat po hřbitově,ale ještě se uvidí
- Hezká tmavě červená barva
- Kvalitní květina
- Kytička je trošku menší, než jsem si představovala.
I když je kytička trošku menší, než jsem čekala, jsem spokojená. Objednala jsem dva kusy a použiji menší vázu. Barva květů je nádherná. Kdo potřebuje, k dispozici je v nabídce i větší a bohatší květina ve světleji červené barvě.
Lososová barva růží není moc k dostání
- Krasne
Jsem spokojena.
V jednoduchosti je síla.
- Pěkná barva.
- Přiměřená velikost na ozdobení dušičkových věnečků průměr 20 cm.
- V této barvě (žlutá světlá) hodně povoskované, takže hodně slepené.
- Dost pomačkané.
- Některé potrhané.
Z chryzantémových plátků dělám věnečky na dušičky. Vždy jsem kupovala celé květy, které jsem rozebírala na jednotlivé plátky. Když jsem objevila chryzantémové plátky, tak jsem si chtěla ulehčit práci a objednala je. Objednala jsem je ve dvou barvách, žlutá světlá a žlutá růžové špičky. Plátky v barvě žlutá světlá byly dost povoskované, takže hodně slepené. K tomu byly dost pomačkané a některé i potrhané. Zklamalo mně to a práci naopak přidělalo, jelikož jsem plátky musela opatrně oddělovat a rovnat. Řekla bych, že jde kvalitou o druhou jakost. V barvě žlutá růžové špičky byly plátky mnohem lepší. Byly méně voskované, ale přitom dostatečně, takže se lépe oddělovaly. Zmačkané byly minimálně. Potrhané nebyly.
- Možnost poslat spolu s blahopřáním s v yužitím iuternetu
- Hezký malý věneček.
- Pěkný malý věneček. Moc se mi líbí.
Skvělé služby a kvalitní zboží. Doporučuji
- Krásn= květiny.
- Dobře zabalené